Dit zijn de voordelen van een slimme thermostaat

Loodgieter Zaandam

Dit zijn de voordelen van een slimme thermostaat

Steeds meer woningbezitters stappen over op een slimme thermostaat. Met een slimme thermostaat profiteert u van verschillende voordelen, ten opzichte van de traditionele thermostaat. Onze loodgieter in Zaandam legt u graag uit, waarom het interessant kan zijn om de aanschaf van een slimme thermostaat te overwegen. Naast een slimme thermostaat, zou u ook voor een warmtepomp kunnen kiezen in plaats van een traditionele cv-ketel. De combinatie van een slimme thermostaat met een elektrische warmtepomp is bijzonder milieuvriendelijk. Daarbij loopt u op deze manier voor op de rest van Nederland. In de komende jaren wil de Nederlandse regering het aantal gasaansluitingen sterk terugdringen. Met een elektrische warmtepomp profiteert u nu al van lagere energietarieven voor elektra.

 

Inzicht in uw verbruik met een slimme thermostaat

Een van de redenen om voor een slimme thermostaat te kiezen, is het feit dat u met een slimme thermostaat inzicht krijgt in uw verbruik. Veel mensen hebben geen idee hoeveel zij op een dag verbruiken. Door de slimme thermostaat te koppelen aan de app op uw mobiele telefoon of tablet, kunt u het energieverbruik in huis op de voet en real-time volgen. Welke dagen van de week zorgden voor een hoog verbruik? Op welke dagen heeft u het verbruik weten te beperken? Enzovoorts.

 

Uw thermostaat is overal te bedienen

Naast de mogelijkheid om real-time te volgen hoeveel u aan energie verbruikt met uw slimme thermostaat, kunt u deze overal en altijd bedienen. De app is via het internet verbonden aan de thermostaat. Zo kunt u de thermostaat in de auto naar huis alvast omhoog zetten, zodat u in een lekker warm huis thuiskomt. Daarbij kunt u onderweg naar uw werk de thermostaat uitschakelen, als u dit bij het vertrek van huis vergeten bent. Zo voorkomt u dat de thermostaat de hele dag aan blijft staan.

 

Een slimme thermostaat in huis laten plaatsen

Wilt u meer weten over het gebruik van een slimme thermostaat? Of bent u benieuwd naar andere voordelen van deze thermostaten? Onze loodgieters staan voor u klaar, om u te helpen bij het installeren van deze slimme thermostaat.