Verleggen gasleiding

Veilig gasleiding verleggen in Zaandam

Soms kan het nodig zijn om in huis de gasleiding te verleggen. In de meeste gevallen is dit omdat men graag het gasfornuis op een andere plek in de keuken wil plaatsen. Het is echter niet iets wat iedereen zomaar zelf kan doen. Bij alle werkzaamheden in huis waarbij gas gemoeid is moet de veiligheid de belangrijkste prioriteit zijn. Wij raden u dan ook aan om altijd gebruik van een professionele loodgieter te maken om veilig een gasleiding te verleggen. Onze professionals zijn u graag van dienst met de taak verleggen gasleiding in Zaandam. Wij zorgen ervoor dat dit op een veilige en professionele manier gebeurt.

Wat zijn de aandachtspunten?

Er zijn verschillende aandachtspunten die in acht genomen moeten worden. Zo is er een vaste procedure die afgewerkt moet worden om de veiligheid te kunnen garanderen tijdens het werken. Deze procedure is van toepassing op zowel het nieuw aanleggen, vervangen en verleggen van gasleidingen in huis. Verder zijn er ook nog regels vastgesteld voor het gebruik van materialen voor gasleidingen, koppelstukken en fittingen. Zo mag een gasleiding in Nederland enkel van een roodkoperen buis van 15 millimeter diameter zijn gemaakt. Deze regel geldt dus ook voor een eventuele verlenging van de leiding als deze nodig is bij het verleggen van de gasleiding.

Om de veiligheid van u, uw familie en uw huis te kunnen garanderen is het aan te raden om gebruik te maken van een ervaren loodgieter. Wij zijn u hier graag bij van dienst.

075-7820567
Onze specialiteiten:

Loodgieters werkzaamheden 0

Professionele vakmensen 0

Verstoppingen & lekkages 0

Snel ter plaatse 0

Altijd bereikbaar!

Riolering

Dakwerk