Over Ons

De Zaanse Loodgieterservice

De Zaanse Loodgieterservice is een erkend loodgietersbedrijf uit Zaandam. Bij ons bedrijf werken professionele vakmannen met veel ervaring en de juiste opleidingen en diploma’s. Samen met u kijken we naar de juiste oplossing voor uw probleem, van verstoppingen tot lekkages, wij zijn er voor alle loodgieterswerkzaamheden! We zijn altijd snel ter plaatsen om uw probleem om te lossen, maar u kunt ook voor vragen of advies contact met ons opnemen!

Services

Door onze ervaring in de afgelopen jaren zijn we een gespecialiseerde loodgieter geworden in Zaandam en omgeving. Daarnaast zijn we in tegenstelling tot andere loodgietersbedrijven altijd bereikbaar, ook in het weekend en ’s avonds! Wanneer u met spoed een loodgieter nodig heeft kunt u ons bellen. Op deze manier kunnen we een vervelende lekkage bij u thuis altijd direct voor u oplossen!

 

Naast de hulp die onze loodgieter in Zaandam u biedt bij het uitvoeren van klussen in huis, kunnen we u ook van passend advies voorzien. Denk bijvoorbeeld aan het advies wat wij u kunnen geven over de haalbaarheid van uw verbouwplannen voor een badkamer of keuken. U wilt in zo’n geval zeker weten dat de nieuwe indeling van deze ruimtes haalbaar is! Of wat te denken van de aanschaf van een nieuwe cv-ketel? Ook in zo’n geval wilt u graag advies over de mogelijkheden die u heeft. Wij voorzien u graag van dit advies!

 

De Zaanse loodgieterservice is u graag van dienst. Wij kunnen u helpen als u problemen heeft met verstoppingen, lekkages of riolering. Voor alle loodgieterswerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Bel direct voor een afspraak!

075-7820567
Onze specialiteiten:

Loodgieters werkzaamheden 0

Professionele vakmensen 0

Verstoppingen & lekkages 0

Snel ter plaatse 0

Altijd bereikbaar!

Riolering

Dakwerk