CV ketels

Wat kunnen wij voor u betekenen op het gebied van cv ketels?

De cv ketel is zo’n beetje het belangrijkste apparaat. Toch kijken veel mensen er niet of nauwelijks naar om. Dit komt ten eerste doordat de ketel vaak op een plek zit die u niet snel ziet. Zo zit de ketel bij u mogelijk op zolder of in de schuur. Ten tweede weten veel mensen gewoon niet dat een cv ketel regelmatig onderhouden moet worden. Indien u uw ketel nooit onderhoudt, kunt u te maken krijgen met een storing. Bij een storing heeft u geen beschikking meer over warm water. Daarnaast kunt u uw woning niet meer opwarmen met behulp van radiatoren of vloerverwarming. Ervaart u problemen met uw ketel? Doe dan een beroep op onze loodgietersservice. Maar wat kunnen wij eigenlijk allemaal voor u betekenen op het gebied van cv ketels?

Onderhoud

Een cv ketel moet periodiek onderhouden worden. Bij veel ketels geldt dat jaarlijks onderhoud aangeraden wordt. Laat dit onderhoud altijd uitvoeren door onze loodgieter. In dat geval weet u namelijk zeker dat het onderhoud op de juiste wijze uitgevoerd wordt. Onze professionele loodgieters werken namelijk dagelijks met cv ketels. Hierdoor weten zij wat ze moeten doen en kunnen ze naderende problemen vroegtijdig verhelpen. De kans dat u een storing een stap voor blijft, is zodoende betrekkelijk groot. Voer nooit en te nimmer zelf onderhoud uit aan uw ketel. De kans dat er (nog meer) problemen ontstaan is zo namelijk groot.

Repareren van cv ketels

Door jaarlijks onderhoud uit te voeren aan uw ketel, verkleint u de kans op een storing. Helaas is een storing nooit helemaal uit te sluiten. Heeft u te maken met een storing? Dan dient een reparatie uitgevoerd te worden. Wacht hier niet te lang mee. Hoe langer u wacht, des te langer zit u zonder warm water. Dit is geen prettig probleem. Doe daarom direct een beroep op onze loodgieter bij problemen met uw ketel. Wij komen zo snel mogelijk naar u toe en verhelpen het probleem.

Cv ketels verwijderen en vervangen

De meeste cv ketels hebben tegenwoordig een betrekkelijk lange levensduur. Toch is zo’n apparaat na verloop van tijd gewoon op. Dit merkt u vaak aan een toenemend aantal problemen. Zo hebben verouderde cv ketels vaker te maken met een storing. Is uw ketel ook op? Laat deze dan vervangen door onze vakman. Wij zijn namelijk ook gespecialiseerd in het vervangen van oude cv ketels door nieuwe. Doe dit niet zelf, want dit is een complexe klus. Bovendien bespaart u problemen door dit uit te besteden aan onze professionals. Wij sluiten de boel namelijk direct goed aan. U beschikt dus snel weer over een werkende cv ketel.

075-7820567
Onze specialiteiten:

Loodgieters werkzaamheden 0

Professionele vakmensen 0

Verstoppingen & lekkages 0

Snel ter plaatse 0

Altijd bereikbaar!

Riolering

Dakwerk