Afvoerputverstopping

Verstopping van afvoerput in Zaandam

Verstoppingen kunnen gevaarlijk zijn. Natuurlijk niet zo gevaarlijk als bijvoorbeeld kortsluiting, maar toch kun je er een boel overlast van krijgen. Bovendien is het in die zin gevaarlijk dat het verder de leidingen in kan schieten. Dan wordt het alleen maar lastiger te verhelpen.

Heb je last van een verstopping? Contacteer dan ons bedrijf voor de verstopping van een afvoerput in Zaandam! Wij zullen deze op een deskundige wijze verhelpen zodat het regenwater weer goed weg kan stromen.

Hoe sneller verholpen, hoe beter

Het is raadzaam om snel te handelen. Zo kun je zoals gezegd voorkomen dat de verstopping verder de leidingen in schiet en alleen nog maar lastiger te verhelpen is.

Vaak gaat een afvoerput niet van de een op de andere dag verstopt zitten, maar is het een langdurig proces waarvan net een laatste blaadje of vuiltje de druppel kan zijn die de emmer doet overlopen. Ook kan het zijn dat een afvoerput nog wel redelijk doorloopt, maar een grote regenbui teveel water brengt voor de capaciteit van de afvoerput. Ook dan kan het helpen om de afvoerput te laten ontstoppen. De capaciteit van de afvoerput wordt hiermee vergroot doordat al het vuil niet langer het water blokkeert. Het water kan zo weer vrij de afvoer in stromen en afgevoerd worden. Zo ben je niet alleen van de verstopte afvoerput af, maar meteen ook van het eventuele wateroverlast.

075-7820567
Onze specialiteiten:

Loodgieters werkzaamheden 0

Professionele vakmensen 0

Verstoppingen & lekkages 0

Snel ter plaatse 0

Altijd bereikbaar!

Riolering

Dakwerk