CV ketel onderhoud

Zaandam zit nooit meer in de kou dankzij ons vakkundig cv ketel onderhoud

Zit u er altijd graag lekker warm bij? Dan is kiezen voor ons cv ketel onderhoud in Zaandam het beste dat u kunt doen. U weet dan zeker dat uw verwarming werkt op elk moment dat u hem nodig heeft. Is uw woning met een combi ketel uitgerust, dan staat u nooit meer onder een koude douche en komt ook uit de kraan altijd warm water als u dit wilt.

Prima cv ketel onderhoud met en zonder abonnement

Een kapotte cv ketel komt altijd ongelegen. Bij regelmatig cv ketel onderhoud overkomt u dit niet. Wanneer u bij De Zaanse Loodgieterservice een onderhoud & service abonnement afsluit, wordt uw cv ketel jaarlijks door ons gecontroleerd en schoon gehouden.

Natuurlijk kunt u ook zonder abonnement bij ons terecht. Voor storingen is de loodgieter in Zaandam Wij sturen direct één van onze vakkundige medewerkers en zorgen dat uw verwarming, douche of bad weer in een handomdraai functioneert.

Leert u ons voor het eerst kennen tijdens een bezoek vanwege storing, dan kunt u ook op dat moment een onderhoud & service abonnement afsluiten. U geniet vanaf dat moment van uw cv ketel zonder zorgen. Bovendien houdt u er een milieuvriendelijkere cv ketel op na.

Mist u de aangename warmte die uw centrale verwarming gewoonlijk geeft, wacht dan niet maar bel direct. Vakbekwame medewerkers staan iedere dag voor u klaar. CV ketel onderhoud in Zaandam was nog nooit zo goed geregeld!

075-7820567
Onze specialiteiten:

Loodgieters werkzaamheden 0

Professionele vakmensen 0

Verstoppingen & lekkages 0

Snel ter plaatse 0

Altijd bereikbaar!

Riolering

Dakwerk