De ene vakman is de andere niet

De ene vakman is de andere niet

Klussen is populair in Nederland. En wie weet bent u zelf wel een van die doe-het-zelvers. Voor een aantal werkzaamheden bent u echter aangewezen op een expert. En voor de meeste mensen is dat het geval waar het de reparatie of aanleg van water- en gasleidingen betreft. Dan wilt u als amateur-vakman terug kunnen vallen op een professionele vakman. Een loodgieter die weet wat hij doet en een betrouwbare partij is. Maar hoe vindt u een zo’n vakman?

Criteria in de keuze voor een betrouwbare loodgieter

Een betrouwbare loodgieter beschikt over de vereiste vakdiploma’s en is ervaren in zijn werkveld. Wanneer u zaken doet met een loodgieter die aangesloten is bij branchevereniging Uneto-VNI heeft u die zekerheid. Gekeken naar de installatie als zodanig en de aanleg daarvan, is KOMO-Instal het keurmerk voor de installatiebranche.Depositphotos_3295914_xs-300x300
Daarnaast kunnen ervaringen van buren of vrienden waardevol zijn: vakmanschap is een ding, goede referenties zijn het bewijs uit de praktijk.
Verdiep u dus op voorhand goed in de mogelijkheden in uw regio. En vergeet niet prijzen, voorwaarden en mogelijke serviceovereenkomsten te vergelijken. De meest betrouwbare loodgieter is uiteindelijk degene waar u vandaag en morgen op terug kunt vallen.